💟از پایان #هشت_ماهگی برای افزایش وزن و هوش نوزاد در انواع پوره و غذاهای کودک پودر آجیل بیافزایید
#تغذیه_کودک

♻️آجیل سرشار از پروتئین و ویتامین ها است و به رشد بهتر،افزایش هوش و افزایش وزن کودک کمک میکند اکثر کودکان در سن 8 ماهگی یا دندان ندارند یا تعداد آنها کم است، به طوری که آن ها قادر به جویدن مواد غذایی سخت مانند آجیل نیستند.

مواد مغذی آجیل هم برای جذب در بدن باید خوب پوره و له شود؛بنابراین بهتر است آجیل را به صورت پودر درآورده و در یخچال نگهداری کنید

✅پسته،بادام درختی،بادام هندی و گردو را آسیاب کنید

✅در ابتدا نصف قاشق چایخوری با پوره،ماست و یا در سوپ نوزاد اضافه کنید

✅۳ روز صبر کنید در صورتی که واکنش آلرژیک(قرمزی و کهیر در پوست ...) مشاهده نشد میتوانید به غذاهای نوزاد اضافه کنید

✅پودر مغزها را میتوانید با یک قاشق مرباخوری ماست مخلوط کنید.

✅پودر مغزها را به انواع فرنی،پوره،بستنی،اسموتی و سوپ های نوزاد میتوان اضافه نمود
🔴🔴🔴بادام زمینی در کودکان زیر دوسال ممنوعست نباید به پودر مغزها اضافه شود

۲ پاسخ

عالی بودفقط هرکدوم ازمغزهاراجداجدا تست کنید ببینیدحساسیت نداره .

ممنونم عالیه 🌷 ولی آجیل ومیگن بعدیکسالگی بدین 🌹