۵ پاسخ

عزیزم اگر جفتت قدامی باشه و کمی تپل باشی، معمولا دیرتر حس میکنم... من بیست هفته هستم ، ولی به خاطر تپل بودنم و حفت قدانی پزشکم گفت حدود بیست و دو دیگه کامل حس میکنم،ان شالله

سلام عزیزم
از هفته بیستم به بعد حرکاتشو حس میکنی گلم نگران نباش

سلام طبیعی هستش تا هفته ۲۲ الی ۲۳ جا داره ک متوجه نشی..دختر من تو ۲۲هفته شروع ب حرکت کرده ک واقعا شیرینه
انشاالله ب زودی حسش میکنی🤗

طبیعیه نگان نباش_حرکتاش شبیه نبضه تو این هفته من وقتی دقت میکنم حسش میکنم😂روش فوکوس کن

سلام من تو بیست هفته اولین حرکت بچمو حس کردم امکان داره تا بیست دو هفته حس نکنی نگران نباش