۱۰ پاسخ

دختر من شش تا داشت تازه دوتا دیگه دراورده یک سالو شش ماهشه من حدودا یک ماه پیش براش شربت کلسیم گرفت دادم بعد نصفه های شربت دیدم دوتا دراورده بنظرم تاثیر داشت اخه دیدم یکی دیگه هم داد و راضی بوده

عزیزم پسر منم یک و سال ۸ ماهشه ولی تازه دندونای اسیابش در اومده البته فقط اونم دو تا از اسیاباش در اومده به نظرم کاری نکن که زودتر در بیاد به موقع اش در میاد تا دو سالگی همش در میاد

روش زده از یک سال تا سه سال چقدر بدین

سنجد عالیه پودر سنجد تو غذاش

دختر منم یکسال و هفت ماهشه و مثل پسر شماست و دکتر میگفت هیچ مشکلی نداره بعضی از بچه ها دیرتر دندون در میارن و کاملا طبیعی هست
نگران نباش احازه بده روند طبیعیشو طی کنه نیازی نیست چیزی بزنی

یکم حلوا درست کن، بدون شکر شب موقع خواب بزار تو پیشونیش ببندش ،، زود در میان،، از نسخه های مادربزرگ با تجربم😎

چه بهتر دیرتر خراب میشن

خوبه که دیرتر هم خراب میشن من پسرم 18ماهشه 16تا داره قطره اهن میدم سیاه میشن اما پسربرادرم همسن پسرم 8تا داره بردن دکتر شربت مولتی خارجی داده زینک پلاس روش هم زده که برا دندون و...هم خوبه اون داده

من پسرم ۱ سال و پنج ماه داره ولی هنوز ۴ تادندون خرگوشی بیشترنداره

وقتی اونارودآورده بالاخره بقیه روهم درمیاره ویتامین ب موقع بده