۹ پاسخ

خوب وقتی غذا خوب میخوره معدش کاملا پرمیشه ونیاز به خوردن شیر پیدانمیکنه

سلام..
دکتر پسر من هم دقیقا همون حرف مامان آروشا جون رو بهم گفت.
الویت با غذا و کم شدن وابستگی بچه ب شیر.

دخترم منم روز کمتر میخوره چون زیادی بازیگوش که از همه چی سر دربیاره روز بازی بیشتر دوس داره و بیرون رفتن اما شب تا قطره اخرش میممکه خخخخخ قوربونش برم وروجکم

دکتر دختر من بهم گفت بعد یکسال اولویت با غذاست و سعی کن حدالامکان وعده های شیرش و کم کنی چون شیر به اندازه غذا مقوی نیست براشون. پس خیالت راحت مامان گل. پسر گلت بهترین شیوه رو برای خودش انتخاب کرده☺

خب شما کامل سیرش میکنی و دیگه جایی واسه شیر نداره اتفاقا کار خوبی میکنی راحتتر هم میشه از شیر بگیریش بهتره تو این سن به غذا وابسته باشه تا شیر شما.

عزیزم دیگه الان تو این سنبچه باید بیشتر غذا بخوره و کمتر شیر مادر.دیگه شیر مادر غذا نیست براش

دختر منم دوبار در روز میخوره و دو بار شب

سلام اکثرا بچه ها نوپا اینجورین انقدی که این راه رفتن براشون جالبه که طول روز رو بیشتر ب بازی و شلوقی میگذرونن پس نگران نباشید شکر خدا غذا می خوره مهم شب که گرسنه نمونه دختر منم این مدلی شیر طول روز کم میخوره

خوبه راحت هم میتونی از شیر بگیریش.