دخترم اصلا غذای کمکی نمیخوره چکارش کنم؟

۱۰ پاسخ

دفه اول از یقاشق چای خوری باید شروع کنی یاباشیرت رقیق کن براش اشنانیس قرارنیس بشینه ی پیاله بخوره یکم نبات بنداز هم بادبره هم شیرینی بشه خوشش بیاد پسرمنم نمیخورد حالا حریفش نمیشم
اول لعاب برنج بده بعدحریره بعد فرنی بعد پوره سیب
از6ماهگی سوپ و سرلاک

فقط تمایل ب شیر خودم داره حتی سیرخشک هم نمیخوره شربتاشو هم چه آد چه مولتی نمیخوره یا اگه بخوره میپره گلوش

رفلاکس داره باید زود شروع میکردم حتی گشنه هم باشه نمیخوره یا دهنشو باز نمیکنه یا تهوع میگیره

از یه قاشق شروع کن اگر یه قاشق هم بخوره کافی مجبور به خوردنش نکن

چند وقت دیگه صبر کن بعدش هر وقت گرسنه شد بهش بده بعداز شیر بهش نده

الان که دخترتون۵ماهست شاید زوده و فعلا تمایل نداره بذارید کمی بزرگتر بشه شاید خورد

اوایل همینجور سخت میخورن ، من انقد باهاش بازی میکنم در حال غذا خوردن که سرگرم بشه ، آهنگ براش میزارم عکساشو نشونش میدم میخوره

هربار خیلی کم بده تاعادت کنه

کم کم عزیزم باید صبور باشی

نذار غذازیتد سردبشه بعضی بچه هاغذایه سردنمی خورن دخترمن دلیل خوردنش همینه باید ولرم باشه وگرنه نمی خوره 🌹🌹🌹