۷ پاسخ

آب بجای هشت ده لیوان بخور نتونستی آبمیوه بخور ،هندوونه و چیزای آبدار زیاد بخور ،میخوای آب خالی نخوری تو یه پارچ آب بریز با تکه های میوه هایی که دوس داری یا تکه های خیار ،سیب هلو ،لیمو... هرچی یا چند قطره آب لیمو...بزار یخچال چند ساعت بعدش از اون بخور آب طعم دار میشه و تهوع هم نمیاره زیاد خوردنش فقط دفعات دفع ادرار ت بیشتر میشه که تو بارداری طبیعیه

مطمینی هشتاد😨زیاده ابش اگه هشتاد بود من تو 35 هفته 15 بود که نرماله هرچی به زمان زایمان نزدیک شی اندازه مایع امینیوتیک کم تر میشه عزیزم

هشتاد یا هشت؟
ازمن ۱۴بود نمیدونم خوبه یانه😐

۸ که خوبه منم ۸ بودم هفته ۳۸ ولی مایعات زیاد مصرف کن

برای منم کم بود خیلی میز مهمی نیس فقط سعی کن مایعات زیاد بخوری

چند سالتونه شما

من 33هفته روهفت بود باکلی سرم مایعات خوردن استراحت هفته35اومد رو9تا هفته40رو9موند بچه ام فقط وزنش کم بوددوهفته ازوزن عقب بود چون تو هفته 33تا 35وزن نگرفت