۵ پاسخ

رفلاکس باعث میشه بچه کم وزن بگیره
باید دلیل رفلاکسش ببینی چیه پسرمنم تا3ماهگی حساسیت به قطرهای اد بهداشت میداد داشت بلافاصله بالامیاورد رانتدین و بیبی کر و کپسول دادن بدترشد همینک قطرها رو قطع کردم خودبخود خوب شد وزنگیریشم خوب شده از4ماهگیم غذای کمکی شروع کردم چون از5ماهگی واز دندوناشون اذیتشون میکنه دوباره جلو وزنشو میگیره

سلام دفعات شیردادنش کمی زیادکن بزارکامل شیربخورخودش سینت دربیارشمادرنیارتاسیربشه

گفتی شیر خوشک با شیشه میدی اب و پیمونتو به اندازه بریز بیش ازحد یا کمتر از حد نریز تو شیرش ی قند بنداز و سرشیشه رو شیر بمال تا بخوره یکم سوراخ سریشه رو بیشتر کن

پستونکم نمیخوره؟؟؟شیرخوشک چجور بهش میدی نمیخوره؟؟؟غیر رانیتیدین چی میخوره

سلام گل من پسرم رفلاکس داره و اونم وزنش کمه