۴ پاسخ

بیشترین رشد کودک بین ساعت 9تا 2شب هست

بله غده هیپوفیز که باعث رشد قد میشه،تو تاریکی بیشتر ترشح میشه وقتی دیر میخوابه وتا دیروقت توی نور هست و زمان کمتری توی تاریکی میخوابه،قدش کمتر رشد میکنه

عزیزم هم خواب کافی وهم تغذیه مناسب وکافی واسه رشدقدووزن کودک همزمان لازمه واگه یک مورددچارمشکل بشه رشدکودک هم متوفق میشه.

بله عزیزم خواب و تغذیه تاثیره دارا خواب ساعت ۹تا ۲ باعث رشد نوزاد میشه..سعی کنید تو این فاصله بخوابنینیش جعفری تو عذاهاش بریزید