۴ پاسخ

گلابی و خرما و ابمیوه هارو میتونی بهش بدی و همه نوع میوه هم میتونی فقط ب جزچیزایی ک حساسیت زا هس

عزیزم بری قسمت تغذیه بخوانی نوشته که بچه ده ماه رو میشه انواع میوه هاروبهش بدی گلم

بهداشت یه برگه به من داده که توش زرد آلو ،هلو، گلابی آلو گفته میشه داد البته هر کدوم خواستین بدین چند روز حواستون باشه که ببینید حساسیت داره بهش یا نه

عزیزم آب هویج هندونه میتونی بدی گلابی هلو و آلو و زردآلو هم میتونی ولی خیلی سرده شاید بچه دل درد بگیره.