۷ پاسخ

یکم روغن زردو با ی دونه قرص سرماخوردگی رو حسابی پودرش کن مخلوط کن و ب کل بدنش بکش عالیه برا دردو اسهالو تب و خیلی چیزا .روغن زرد جامد اندازه نصف قاشق غذاخوری کافیه

شما فعلا همون شیر رو بده

فعلا بهش شیربده شایدفرنی دوست نداره سوپ بهش بده

عزیزم شاید قاروغ شده پسرمن قاروغ بودسنگک داده بودن بهش تب داشت بااسهال اونوردکردم خداروشکرفعلا خوبه بازی میکنه

یا آب سوپ بدید شاید معده اش نتونه هضم کنه چون مریض شده،یا يه نسخه ديگه ببرید همون پزشک

حالا که معده اش اذیته فرنی نده فقط شیر بده تا حالش بهتر شه بعد

اخه قبلا فرنی میخورده نمیدونم غذا که میدم بالا میاره