۷ پاسخ

سلام من همین ماه واکسن ۱۸ ماهگی پسرام رو زدم قبلش از مرکز بهداشت سوال کردم قطره بدم یا نه گفت نده چون علایم پنج یا شیش ساعت بعد نشون میده قطره رو هم اصولاً دو برابر وزن بچه میدن

نه میگن نیم ساعت قبل بدی که بچه کمتر درد حس کنه بعد هم هر چهار ساعت دوبرابر وزن.بمن دکتر گفت بدی.

سلام نه حقیقت نداره شما استا میدی چون مسکنه و درد بچرو کم میکنه چه ربطی به تاثیر واکسن داره .یک ساعت قبل بهش بده .

سلام.دکتر دختر من نظرشون این بود که قبل از رفتن به مطب 10قطره استامینوفن بهش بدم،بعد از تزریق هم هر 4ساعت یکبار تا 24ساعت باز هر بار 10قطره .در ضمن اگر خنثی میکرد ،قطعا پزشک توصیه نمیکرد.

بله عزیزم حقیقت داره ولی خنثی نمیکنه بلکه اثر واکسن رو تا حدی کم میکنه .دکتر ظریفی که تو اینستا هم بزنید پیجش میاد ایشون متخصص اطفال هستن و تو پیجشون خیلی خیلی اطلاعات خوبی میدن میگن که قبل از واکسن قطره ندید بعد از تزریق شروع به دادن قطره کنید اونم اگر تب کرد و به میزان دو برابر وزن بچه.البته من خودم دادم به دخترم بعدا داخل پیج دیدم صحبتشون رو.

نیم ـساعت قبل از واکسن دو برابر وزنش بهش بده .حقیقت نداره دختر من واکسن ۱۸ماهگی که داشت خود بهداشت بهم گفت قبلش قطره بده

سلام عزیزم .اصلا قبل واکسن قطره بهش نده .خدای نکرده موجب تشنج میشه .