۷ پاسخ

من پنیرخوردم بعدش هرچی شیردادم پسرم هی بالا اوردبردمش دکترتا دیدش گفت لبنیات گاوی اصلا تاچهل روزگی پسرم نخورم وشیرهم تاشش ماهگیش وبعدازچهل روزکم کم ماست بخورم تا بتونه بدنش تحمل کنه.

خب تو دستشوییش رگه های خونی پیدا میشه با اولین مصرف شیرگاوی یا پاستوریزه بعدشم تو صورتش لکه های قرمز میزنه

تو پی پی پسرم رگه های خون بود نفخ هم داشت دکتر پدی لاکت داد لبنیات گاوی و گوشت گاو نمی خورم اما نمی دونم تا کی باید دارو بهش بدم.

وقتی بالا میارن یا رگهای خونی توی مدفوعشون هست حساسیته اولین و مهمترین عاملش هم محصولات گاوی هست حالا چه گوشتش چه لبنیاتش

صورتش جوشاي سر سفيد و قرمز ميزنه
استفراغ و إسهال
رگه هاي خوني تو مدفوع
سكسه زياد و بد آرومي مي كنه

سلام گلم واتساپ گروه زدم مادرا توش عضو هستن از تجربیات هم دیگ استفاده میکنن اگه تمایل داشته باشین شمارمو میدم پیام بدین واتساپ ادتون کنم 09366054685

رگه های خونی تو مدفوعش دیدم ،،خیلی به خودش فشار میداد ،،زور میزد ،دور مقعدش قرمز میشد ، دون دون قرمز درمیاورد،،ماله دختر من اینطوری نشون داد خودشو