۳ پاسخ

امیدوارم مفید باشه😊

مفید وعالی .ممنونم ازتون

آره منم ویتامینشو میزارم یخچال ک تو گلوش نپره

سوال های مرتبط

مامان ساحل مامان ساحل ۵ ماهگی
کودک 5 ماهه چه کارهایی می تواند انجام دهد؟

در مراحل رشد کودک 5 ماهه بدون نیاز به کمک دیگران می نشیند. وقتی مادر او را روی زمین می نشاند، کمرش را صاف نگه می دارد اما هنگام نشستن او همیشه دور او را با چند بالش محصور کنید تا او به یک طرف نیافتد. وقتی کودک را روی شکم قرار می دهید، او دست و پایش را می کشد و تنه خود را بلند می کند به طوری که کمرش قوس می شود. وقتی او روی کمر قرار می گیرد، می تواند سر و شانه اش را بلند کند. او از بالا و پایین پریدن توسط مادر لذت می برد واغلب از روی شکم به کمر و از کمر به شکم غلت می خورد.
کودک 5 ماهه هرچیزی را با دهانش کشف می کند و می تواند براحتی شی را به دهان ببرد. حتی اگر او بتواند بطری شیرش را با دست بگیرد، بهتر است در گرفتن بطری شیر به او کمک کنید. کودک علاقه زیادی به غذای جامد دارد. بنابراین در 5 ماهگی، به کمک شیر مادر یا شیر خشک می توانید رژیم غذایی اصلی را به او بدهید. کودک 5 ماهه بسیاری از مهارت های کلامی را می آموزد. او می توانند بسیار از لغات را بارها و بارها تکرار کند. او می تواند صداهای مختلف را بشناسد و بداند که آن صدا به چه چیزی یا چه کسی تعلق دارد. این روش برای جلب توجه او بسیار مفید است. وقتی او در جایی بی قراری و ناآرامی می کند، می توانید با استفاده از یک دسته کلید و تکان دادن آن، توجه او را جلب کنید. در 5 ماهگی، کودکان بخوبی می توانند نیازهایشان را به شما بگویند، مثلا آنها با بالا بردن دستشان به شما نشان می دهند که او را باید بغل کنید یا وقتی شما از اتاق خارج می شوید، او گریه می کند. کودک 5 ماهه می تواند بخندد، قهقه بزند، شما را نوازش کند و یا ببوسد. او از بازی کردن در محیط اطراف لذت می برد.
مامان حسام مامان حسام ۶ ماهگی
نکات اساسی در شروع غذای کمکی
1 - غذای کمکی را بعد از شیر مادر به کودک بدهید و هرگز قبل از شیر به او غذا ندهید، زيرا شير مادر را نخواهد خورد.

2 - غذای کمکی را از یک غذای ساده شروع کنید و به تدریج غذاهای ترکیبی به کودک بدهید.

3 - شروع غذای کمکی باید نرم و رقیق باشد ( کمی غلیظ تر از شیر مادر )، سپس به تدریج به غلظت غذای او اضافه نمائید.

4 - غذای کمکی باید وِلَرم ( نه سرد و نه خیلی گرم ) باشد و قبل از استفاده، دمای آن را آزمایش کنید و سپس به کودک بدهید.

5 - برای دادن غذای کمکی، حتما از قاشق استفاده و ابتدا از یک قاشق شروع کنید و به تدریج مقدار آن را زیاد نمائید.

6 - هر غذای کمکی را به مدت ۵ تا ۱۰ روز ادامه دهید تا کودک به بو، طعم و مزه غذا آشنا شود و اگر نتواند آن را تحمل کند یا به آن ناسازگاری داشته باشد، مشخص گردد.

از طرف دیگر کودک و دستگاه گوارش او در این مدت به آن ماده غذایی عادت خواهد کرد و در هر هفته فقط یک ماده غذایی جدید به تركيب غذایی اضافه نمائید.

7 - برای مطبوع و خوش مزه کردن غذا، می توانید آن را کمی شیرین کنید، ولی نباید خیلی شیرین باشد تا شیر مادر به نظر کودک بی مزه جلوه کند. همچنین شیرین کردن زیاد غذا، اختلالات گوارشی ایجاد خواهد کرد.

8 - غذای کودک را در منزل تهیه کنید تا هم سالم، هم بدون مواد رنگی و مواد نگهدارنده و هم ارزانتر باشد.

9 - برای غذا دادن زمانی را انتخاب کنید که فرصت کافی داشته باشید و در کمال آرامش به کودک غذا بدهید.
مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 ۷ ماهگی
ادامه پست قبلی 👉👉👉👉👉👉👉

💐💐معایب پستانک💐💐

وابسته شدن به پستانک
⭕️آلودگی پستانک و ورود عوامل بیماری زا به بدن نوزاد
⭕️خطر عفونت گوش میانی(از بدو تولد تا ۶ماهگی کم است )
⭕️مشکلات فک و دندان
⭕️اختلال در روند شیردهی
⭕️پستانک را بد طعم کنید.
⭕️ مشکلات گوارشی
⭕️تاخیر در گفتار و به حرف آمدن

💐💐نکاتی در رابطه با دادن پستانک به نوزاد💐💐

⭕️به محض اینکه کودک شروع به گریه و بی‌قراری کرد، به عنوان اولین اقدام به وی پستانک ندهید.
⭕️اگر کودک به خوردن پستانک تمایلی ندارد، او را مجبور به استفاده از آن نکنید.
⭕️تا قبل از ۶ ماهگی که سیستم ایمنی نوزاد قوی نشده است، پستانک را پیش از استفاده حتما در ظرف آب بجوشانید.
⭕️از ریختن مواد قندی و شیرین روی پستانک به منظور گول زدن نوزاد بپرهیزید.
⭕️در صورت خراب شدن پستانک یا مناسب نبودن آن با سن فعلی کودک خود، آن را تعویض کنید.
⭕️بند بلندی که بتواند سبب خفگی نوزاد شود، به پستانک وصل نکنید
و در آخر 👌👌👌👌

❓❓چگونه پستانک را از کودک بگیرید ؟❓❓

✅پستانک را بد طعم کنید.
✅اگر کودک بزرگ است، او را تشویق کنید تا پستانک خود را به کسی هدیه دهد و یا آن را با چیز دیگری عوض کند.
✅زمان مکیدن پستانک را محدود کنید. مثلا به کودک بگویید که فقط به ✅هنگام خواب مجاز به استفاده از پستانک است.
✅پستانک را عمدا گم کنید.
✅اگر کودک فقط به هنگام خواب از پستانک استفاده می‌کند، فعالیت‌های دیگری مثل کتاب خواندن را جایگزین مکیدن پستانک کنید.

📚امیدوارم مطالب براتون مفید باشه 📚
مامان rayan مامان rayan ۵ ماهگی
-فرنی آرد برنج با شیر خشک
مواد لازم

-۲ قاشق مربا خوری آرد برنج
-یک پیمانه آب
-یک پیمانه شیرخشک
طرز تهیه:

آب را در قابلمه لعابی کوچکی ریخته و بدون اینکه روی حرارت قرار دهید، آرد برنج را به آن اضافه کنید.
آرد برنج را به پشت قاشق در داخل آب صاف کنید تا در آب یکنواخت شود.
قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. این کار را در حدود یک ربع انجام دهید تا فرنی به جوش بیاید و کمی بجوشد.
بعد از یکنواخت شدن مایه آن را از روی حرارت بردارید. غلظت فرنی تا اینجای کار شبیه به ماست است.
بعد از اینکه فرنی ولرم شد یک پیمانه شیرخشک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی نوزاد یکنواخت شود. سپس آن را با قاشق کوچک به نوزاد بدهید.
اگر فرنی برای کودک زیاد بود آن را در داخل ظرف دردار کوچکی ریخته و در یخچال قرار دهید. این فرنی تا دو روز قابل استفاده است.
شیر خشک را باید زمانی به فرنی اضافه کنید که داغی آن از بین رفته و ولرم شده باشد، در غیر اینصورت فرنی ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد.

-فرنی آرد برنج با شیرمادر
موادلازم

-دو لیوان آب جوشیده سرد
-یک قاشق غذا خوردی آرد برنج
-یک قاشق مربا خوری شکر
طرزتهیه

تمامی مواد را باهم ترکیب کنید و دائم هم بزنید.
زمانی که به غلظت کافی رسید. اجاق را خاموش کنید تا کمی دمای آن پایین بیاید.
پس از اینکه فرنی سرد شد مقداری شیر دوشیده خود را به آن اضافه کنید.
مامان مهر و ماه💖💙 مامان مهر و ماه💖💙 ۵ ماهگی
فیلم محمد رسول الله رو دیدین؟
این صحنش محشره اشک به آدم مجال نمیده حتما نگاهش کنید فیلمشو خیلی زیبا درست کردن :

(مردی عرب در حالی که گودالی کوچک برای زنده به گور کردن دختر تازه متولد شده اش کنده در جواب التماس های زنش او را کتک می زند که خود تو هم مایه شرمساری هستی. زن به پای مرد می افتد که بگذار این یکی زنده بماند و او زن را هل می دهد و او بی هوش می شود. مرد خیره به جسم بی جان زن نگاه می کند و صدایی می شنود. برمیگردد. پیامبر (در نوجوانی) کودک را از چاله بیرون آورده و برایش زنگوله ای تکان تکان می دهد)

مرد عرب: تو کیستی؟
پیامبر: دختر شماست؟ (مکث) چه چشم های زیبایی دارد.. درست مثل چشم های شما.. کاش عمرش دراز باشد و فرزندان زیادی بیاورد.. تا چشم های شما برای همیشه در زمین باقی بمانند.

پیامبر کودک را به دستان پدرش می دهد.
مرد عرب خشکش می زند. انگار تازه زیبایی های فرزندش را دیده است. مادر به هوش آمده سراسیمه به سمت پدر دویده و کودک را از او می گیرد و فرار میکند....

باید این صحنشو ببینید تو فیلم که چقدر زیبا و شاعرانه بود...
مامان آدرینا مامان آدرینا ۶ ماهگی
‌ ‌ از چه زمانی به کودک شیر پاستوریزه گاو بدهیم؟
#زمان_مصرف_شیر_گاو #شیرگاو

✅كودكانی كه با شير مادر تغذيه می‌شوند:
معمولاً تا پايان سال دوم زندگی (24 ماهگی) نيازی به استفاده از شير پاستوريزه ندارند (آن مقدار شير پاستوريزه كه در تهيه غذای كمكی به كار می رود اشكالی ندارد). حدود 23 ماهگی، برای آشنا شدن كودك به طعم شير پاستوريزه می‌توان آن را بار اول به مقدار كم در حد 30 سی‌سی با فنجان يا ليوان به كودك ارائه و به تدريج بر مقدار آن اضافه نمود. به اين ترتيب وقتی كودك كم‌كم از شير مادر گرفته مي‌شود می‌تواند از شير پاستوريزه استفاده كند.

✅كودكانی که با شیرخشک تغذیه میشوند:
مصرف شيرگاو (پاستوريزه يا استريليزه پرچرب سه و نیم درصد) از پايان 12 ماهگی به بعد بلامانع است و بهتر است جايگزين شير مصنوعی شود كه آن را بعد از يك دقيقه جوشاندن و به مقدار حداكثر 500 ميلي‌ليتر در شبانه روز با فنجان يا ليوان نشكن به كودك ‌بدهید وسعی کنید او را به تدريج از شيشه بگيرید.

❗️استفاده از شيرگاو قبل از پايان #یکسالگی توصيه نمی شود.