۱۲ پاسخ

سلام اولا چون میشینه بهش دراز کش نده خدایی ناکرده میپره به گلوش وبراش عادت میشه.دوما عادت به گوشی نده با وسایل بازی سرگرمش کن. اصلا گوشی بهش نده خوب نیس عادت میکنه براش ضرر داره.بعدم بذار گرسنه بشه خودش میاد سمت غذا. بذار جلوش با دست بخوره بازی کنه کم کم میذاره دهنش شماهم میتونی در همین حین که بازی میکنه بهش غذا بدی

سلام چرا اینطوری خب این از غذا زده میشه تا کی میخوای اینکار کنی من ب بچم یه ظرف نشکن میزادم جلوش یه قاشق پلاستیکی میدم دسش بازی میکنه منم بهش میدم وابیده نده بهش دیگه خوب هم نیست عادت میکنه ها

به نظرم این روش اصلا خوب نیست چون عادت میکنه که دراز کش غذا بخوره و اصلا بزور نده چون از اون بچه هایی میشه که باید دنبالش کنی.تو الان زورت بهش میرسه که بزور بکنی تو حلقش فردا که بزرگتر بشه دیگه حریفش نمیشی.بزار گرسنه بشه قشنگ غذای جامدش رو مثل ماکارونی بریز تو یه ظرف ملامینی بزارش تو یه مجمعه و زیرش زیر انداز بنداز دستاشو بشو تا کامل با غذاش بازی کنه و خودش میکنه دهنش.اینجوری هم لذت میبره هم تشویق میشه تا غذا بخوره.از گوشی هم دیگه استفاده نکن.خودتم کنارش بشین کم کم با دست خودت بذار دهنش.حتما جواب میده

عزیزم عین من هستی دیگه از شش ماهگی
اونجوری میدادم ولی الان که بزرگ شده ورجه ورجه میکنه الان یا تو بغلم بهش میدم یا میزارم جلوی یخجالمون اون عروسکهایی که واسه یخجال جسبوندمو با اونا بازی میکنه منم زود غذاشو میدم

سلام عزیزم اره منم بانظرخواهرت موافقم چون الانم ک میتونه بشینه دیگه نیازی نیس ب صورت خوابیده بهش بدی

عزیزم تا کی میخوای دراز کش غذا بدی
خودش که عمرا گرسنه بشه بیاد غذا بخوره از بس که شیطونن شاید رو صندلی غذا نتونه تکون بخوره راحت بخوره

اصلا اشکال نداره بچه ها مثل هم‌نیستن و چشم هم‌چشمی و مقایسه خیلی اشتباه هستش و یکی از روشهای غدا به کودکان سرگرم کردن با اهنگ و بزنامه و ظرف و محیط مورد علاقه کودک

اولا دراز کش اصلا درست نیست هم معده اش ادیت میشه هم خطرناکه .دوم به زور غذا بدی فردا بد غذا میشه سوم به گوشی نگاه کنه فردا تنبلی چشم میگیره و قسمتی از مغزش اسیب میینه .حالا انتخاب با خودته ... نظرهای مادرای دیگه هم کاملا درسته

بهتره کلا ب گوشی عادتش ندی اسباب بازیای خودشو بدی بهش بازی نمیکنه؟

کاری با بقیه حرفاتون ندارم عزیزم ولی روش گوشی اشتباهه محضه.
اینجوری تا بزرگم بشه عادت میشه ک با گوشی غدا بخوره

اون ک ۱۱ماهشه اک ندی بدنش قوی نمیشه جون نمیگیره ولی مولتی ویتامین بهش بده و۳ساعت قبل از غذا شیر نده بهش بیشتر وقتا بذار جلوش خودش غذا بخوره

گلم منم دو ماه اول اینطوری میدادم ولی بعد کم کم عادتش دادم نشسته بخوره
اونوری ممکنه خدای نکرده بپره تو گلوش و اینکه عادت میکنه دیگه بعدا همش میخواد خوابیده بخوره