۵ پاسخ

خواه ناخواه فرشهارو کثیف میکنه و باید تمرین زیاد بکنی باهاش

خیلی زوده بچه هایی که زود از پوشک گرفته میشن اعتمادبنفس پایینی دارند کمی صبور باشید بذارید بچه کامل یادبگیره بچه را تحت فشار نذاریدمن دخترمومیبرم دسشویی یادگرفته که تو دستشویی جیش کنه ٬سعی کنید درطول روز گاهی باز بذاریدیه شورت براش بپوشید٬ ولی الان واقعا زوده که کامل ازپوشک گرفته بشه

سلام.عزیزم خیلی زوده.من که میذارم کامل متوجه بشه.که فشارعصبی بهش وارد نشع.

ازاین شورتهای آموزشی بگیر اگه جیش کنه زودنمیزنه بیرون

خیلی زوده برای این کار دختر منم یک سال و پنج ماهشه هنوز بلد نیست بگه خیلی چیزارو میگه ولی جیشو بلد نیست