۹ پاسخ

سلام
بریز تو شیشه شیر یه ذره هم آب اضافه کن بده مک بزنه. اینطوری متوجه مزش نمیشه.
چون از این به بعد استفاده از قطره های مختلف رو دارین بهتره یه شیشه دارو خوری بگیری تا بتونی راحت بهش بدی.
من از وقتی گرفتم اینقدر راحت شدم.

قطره استامینوفن پاراکید بهش بده خوشمزه میخوره

قطره رو کم کم بهش بده و حتما آب جوشیده ی سرد هم با قطره چکون بریز دهنش چون واقعا استامینوفن بدمزه و تلخه . تند تند حوله رو گرم کن و روی پاش بذار سعی کن با دستت پاشو آروم نگه داری که دردش نگیره . چون وقتی پاشونو تکون میدن دردشون بیشتر میشه . حتما داروشو بده که تب نکنه . شب هم مدرایش باش و مدام تبش رو چک کن . چون تب خطرناکه و تشنج میاره

کمپرس سرد براش بدار انشاالله تا فرده بهتر میشه

قطره رو با قطره چکون روی زبونش بریر تا نتونه بده بیرون.روی پاشم حوله گرم کن بزار.کمپرس سرد بدتر میکنه جای آمپولو

کمپرس سرد بزار، من همیشه دور جای واکسن پسرم روغن گوسفند میرنم،، قطره هم از اینایی که به شکل سوسپانسیونه بهش بده

گریه میکنه روی پاش کمپرس سرد بزارید سعی کن استامینوفنو بدی بهش دردشو آروم میکنه اگه قطره نمیخوره شیاف استفاده کنید

بریز تو قاشق کوچیک بده بخوره

واقعاا😣وای خدا منم یہ ھفتہ دیگہ بایدپسرم بزنہ