۲ پاسخ

یکی از اولین نشانه های بارداری در سونوگرافی ساک حاملگی است که جنین را احاطه کرده و حاوی مایع آمنیوتیک است. ساک حاملگی در رحم بوده و در سونوگرافی به صورت یک غشای سفید در اطراف یک جسم مرکزی دیده می شود. در یک چرخه طبیعی بارداری ساک حاملگی در حدود هفته پنجم تا هفتم پس از آخرین چرخه قاعدگی شکل گرفته و در نتیجه در سونوگرافی واژینال در هفته سوم تا پنجم، قابل مشاهده است. سونوگرافی واژینال نسبت به سونوگرافی شکمی حساسیت بیشتری داشته و تصاویر واضح تری در اختیارمان قرار می دهد. زمانی که میزان هورمون HCG بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ باشد ساک حاملگی شکل گرفته است.
به زبان ساده ترم همون کیسه ای که رویان توش قرار داره

همون کیسه ای که بچه داخلشه بهش ساک میگن
یه قلو باشی یه دونه دوقلو باشی بعضیا داخل دوتا هستن بعضیا هم دوتا بچه داخله یه ساک