۱۳ پاسخ

با عرق کاسنی پاشورش کن و اگه با آستامینوفن تبش پایین نیومد شیاف آستامینوفن بزار براش

عادیه سرش داغ میشه مواظب باش بیشترنشه
همون اندازه ی دوبربر وزنش بده
پاشویش کن صورتشو اب بزن
زیاد لباس تنش نکن
تندتند شیربده اگ اذیت میشه کنارش دراز بکش یابدوش باشیشه بده بهترین درمان شیرمادره
استامینوفنم چک کن ازقبل نباشه میگن وقتی بازمیشه تایکماه بیشتر نگه نداری
شاید دندونم بخاد ددبیاره بیشتر تب کنه

با آب ولرم دست وصورتشو بشور وزود به زود شیر بهش بده میگن پوست خیار هم تبو پایین میاره زیر بغل ورونافش بزار ضرر که نداره نزار
تبش بالا بره با تب سنج درجه تبشو بگیر هر ۴ ساعت یه بار استامينوفن موقع تب شدید بهش بده

تب بعد واکسن تا 38/3 با استامینوفن کنترل میشه بیشتر شد باید ببریش بیمارستان چون باکتریاله و ممکنه واکنش ب واکسن باشه

استامینوفن ساده میدی یا میوه ای؟؟؟

واکسن 4پسر من خیلی سخت بود .تب کرد.تا دوروز طبیعیه.تا 24ساعت کمپرس سرد بزار بعدش کمپرس گرم.اگه تب خیلی بالابود شیاف استامینوفن مخصوص کودکان بزار.ولی طبیعیه نترس

استامنیفون تبش،میاره پایین
فقط پتو یا چیز دیگه روش ننداز بزار هوا بخوره ، اگه تبش پایین نیومد پاشوره ش کن.

لباساشو کم کن با آب ولرم هم پاهاشو بشور انشالله تبش میاد پایین

پاشویه کن عزیزم. آب ولرم با نمک قاطی کن پااشو بشور با این آب دستمال نمدار کن. بچلون قشنگ. بعد بزار کشاله ران و زیر بغل

تبش چنده الان؟لباساشو یه مقدار کم کن

هیچی دیگ استا دادی کافیه اگ دیدی پایین نیومد تبش ی دستمال تر کن بذا رو پیشونیش ولی با همون استا تبش میاد پایین

سلام اگه تبش اونقد بالا نیس پاشویش کن،، بادستمال نمدار خنک پاشو خنک کن

سلام عادیه انشاالله زود تبش میاد پایین تند تند بهش شیر بده