۴ پاسخ

اول شیر خودتو بده اگه سیر نشد شیر خشک همیشه شب که خوابه شیر شب رو از شیر خودت بده شیر شب املاحی داره که باعث رشد بیشتر بچه میشه

شبا شیرخودتو بده روز هم شیرخشک یا بعد شیره خودت بده یا روزی سه وعده شیرخشک بده منم روزا شیرخشک میدم مواظب باش عادت نکنه مثه دختره من الان روزا شیرخودمو نمیخوره از ترس وزن نگرفتنش و حرفه اطرافیان که گفتن شیرخشک زیاد بده دادم عادت کرد اول روزی سه چهار وعده میدادم شباهم شیرخودمو الان گاهی وقتا شباهم شیرمو نمیخوره

سلام بچه های منم هم شیر خودم میخورن هم شیر خشک من اول شیر خودم میدم شما هم همینکار کن اگه دیدی دوباره شیر میخواد شیر خشک بده درطول روز باید هم شیر خشک بخوره هم شیر خودته اما.... شب شیر خشک بهش ندی بهتره 💞

روزی سه وعده بش بده ظهروشب وصبح وقتی ازخواب بیدارمیشه