۳ پاسخ

سری شیشه شیر با نبات شیرین کن شاید بخوره

شیری خودتون را مخوره

چطوری با بچه سرکارمیری؟

سوال های مرتبط

مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 ۷ ماهگی
ادامه پست قبلی 👉👉👉👉👉👉👉

💐💐معایب پستانک💐💐

وابسته شدن به پستانک
⭕️آلودگی پستانک و ورود عوامل بیماری زا به بدن نوزاد
⭕️خطر عفونت گوش میانی(از بدو تولد تا ۶ماهگی کم است )
⭕️مشکلات فک و دندان
⭕️اختلال در روند شیردهی
⭕️پستانک را بد طعم کنید.
⭕️ مشکلات گوارشی
⭕️تاخیر در گفتار و به حرف آمدن

💐💐نکاتی در رابطه با دادن پستانک به نوزاد💐💐

⭕️به محض اینکه کودک شروع به گریه و بی‌قراری کرد، به عنوان اولین اقدام به وی پستانک ندهید.
⭕️اگر کودک به خوردن پستانک تمایلی ندارد، او را مجبور به استفاده از آن نکنید.
⭕️تا قبل از ۶ ماهگی که سیستم ایمنی نوزاد قوی نشده است، پستانک را پیش از استفاده حتما در ظرف آب بجوشانید.
⭕️از ریختن مواد قندی و شیرین روی پستانک به منظور گول زدن نوزاد بپرهیزید.
⭕️در صورت خراب شدن پستانک یا مناسب نبودن آن با سن فعلی کودک خود، آن را تعویض کنید.
⭕️بند بلندی که بتواند سبب خفگی نوزاد شود، به پستانک وصل نکنید
و در آخر 👌👌👌👌

❓❓چگونه پستانک را از کودک بگیرید ؟❓❓

✅پستانک را بد طعم کنید.
✅اگر کودک بزرگ است، او را تشویق کنید تا پستانک خود را به کسی هدیه دهد و یا آن را با چیز دیگری عوض کند.
✅زمان مکیدن پستانک را محدود کنید. مثلا به کودک بگویید که فقط به ✅هنگام خواب مجاز به استفاده از پستانک است.
✅پستانک را عمدا گم کنید.
✅اگر کودک فقط به هنگام خواب از پستانک استفاده می‌کند، فعالیت‌های دیگری مثل کتاب خواندن را جایگزین مکیدن پستانک کنید.

📚امیدوارم مطالب براتون مفید باشه 📚