۵ پاسخ

در صورتی که بچه با شیر خودتون سیر میشه و وزنگیری خوبی داره نباید زودتر از شش ماه غذارو شروع کنی.حتی تا یک سال هم فقط هدف اشنایی با مزه هاست و بدن اماده خوردن بشه....اول شیر مهمه...گوارش بچه بهم میریزه

دکتر به من گفت اگر زود شروع کنید به غذا دادن ممکنه آلرژی بشه فقط همین.

من شنیدم که زود شروع کردن باعث میشه که بعدها معده شون دچار مشکل میشه ولی نمیدونم چقدر صحت داره
اگه وزن بچه تون خوبه پس صبر کنین

میگن اب هم بدید بعدها دچار کم کاری روده میشه .خب دکتراچیزی میدونن که میگن .من وقتی چیز دیگه ایی میدم به بچم میبینم همش گریه میکنه .

مشکل کلیه!!!
فقط میگن حساسیت غذایی پیدا میکنه ک تا بزرگسالی دیگه اون حساسیت برطرف نمیشه