۱۱ پاسخ

اچ ا یا هایپو الرژیک مال بچه هایی هستش که آلرژی دارن .مثلا اگزما روی پوست دارن،عطسه میکنن،سینه شون خس خس میکنه و ....

من میدم ولی در روز یکی دوبار خوبه یه گاهی دلدرد میشه بهونه میکنه سینه مو نمیگیره ولی سریع شیر خشک ومیخوره اروغشو میزنه یا شکمش کار میکنه خوب میشه بنظر من که خیلی خوبه خدا پدر ومادر کسی که اختراعش کرد بیامرزه😁😊

شیرخشک نان شیرخوبیه.چربیشم زیاده زودبچه روتپل میکنه

سلام. شیر خوبیه ولی گاها تو بعضی از بچه ها یبوست ایجاد میکنه اگه دیدید مدفوعش خمیر مانند شد نگران نشید از شیر هست که باید عوض کنید

من که میدم عالیهههههه

بنظر من نده .من به دخترم دادم رفلاکسی شد

من بچم شیر خودمو میخوره ولی دوست دارم مثلاً جایی میذارمش روزی یک یا دو وعده اونم بخاطر دارو میریزم داخل شیرش بخوره گیگوز میدم ۴روز یکبار کار میکنه

عزیز منم نان میدادم به دختر یک ماه م بخاطر رفلاکس نان اچ ا دکتر داد..بعد یه دکتر دیگه گفت رفلاکسش شدید نیس این شیرخشک هم خیلی بدمزه و تلخه
نده بهش بجاش ببلاک کانفورت یا سیمیلاک بده چون بعضی مواد اولیه شون از خارج میاد

سلام عزیزم خوبی کوچولو هات خوبن چه ناز شدن

سلام مامانا میشه من ب پسرم شیر خشک نان بدم الان ی سالشه حساسیت هم داره بعضی موقع ها لطف راهنمایی کنید

نان یک اچ آی هر ماه چقد وزن می‌بره بالا