۴ پاسخ

سلام خانمی..خواب دخترتون بهتر شده؟؟اخه پسر منم خیلی خوابش سبکه تو مهمونی خیلی اذیت میشم...میخاسم بدون دخترتون بهتر شده؟؟یا اینکه راهکاری پیدا کردین به منم بگین

من که فلج شدم هرروشیم بگی انجام دادم هرشب یه مدله الان هنوزبیداره وهی تکون میخوره بچم خیلی خوابش سبکه بایه تقی بیدارمیشه.خدابهمون صبربده والامن ک دیگ بریدم هشت ماهه همه چیزم باهم قاطی پاتی شده ازدست این بچه نه خواب نه خوراک اوووف کم اوردم دیگ😭

سلام بچه ای ک رو پا میخوابه وقتی مهمونی هستی نمیتونی بخوابونی تو بغلت به حالت گهواره تکون بده راه برو خوابش ک محکم شد بزارش زمین فک کنم بخوابه پسر من ک اینجوری بود

این رفلاکس هم براماشده برنامه والا . ببین کلا به نظر من کلی باهاش بازی کن خسته بشه خودش به خواب بره یا خوابم نره حداقل بزاری جلش بزنی اروم پستش بخوابه . اصلا نخوابونش ازمن باشه توپاتم ننداز خستش کن کلا الان ۶ ماهش باهاش بازی کن کلی روزا نخ ابون زیاد بزار بازی کنه .شبا خودش خسته میفته من بچم سه ماه هست بازی میکنم خستش میکنم یعنی تو نمبتونی . اونم رفلاکس داره ‌ . البته به قول شما مبخ ابه زود بیدار میشه همون موقع زود بنداز پات خواب بره