۵ پاسخ

منم گیگوز میدم خیلی خوبه و بچم وزن گرفته و هر روز مدفوع میکنه.نفخش هم خوب شده

شیر نان من هم ميدم خیلی راضی بودم تو این دوماه پسر منم خیلی بالا آورد تا معدش عادت کرد نباید عوض میکردی شیر نان چون یکم شیرین تر و خوشمزه تره بچه تمایل بیشتری ب خوردنش داره زياد میخوره باید اروغش مرتب بگیری حالا هرچي هم بالا بياره اضافه هست و همچنان ک بزرگتر بشه معدش بزرگ تر ميشه و ديگه توانایی هضم شیر زیاد و پیدا میکنه و ديگه بالا نمياره

چرا گیگوز رو امتحان نمیکنی؟ بچه ی من شیر نان میخورد خیلی مدفوعش سفت بود. بعد ببلاک دادم بهش خیلی نفخ شکم داشت. اپتامبل دادم بهش اصن نمیگرفت به دکترکه گفتم گفت شیر اپتامبل به کمی طعم تلخی داره. گیگوز رو بهش میدم الان هم مدفوعش خوبه هم نفخ شکمش کم شده هم وزن گیریش خوب شده

چون ميگي نان ميدادم همه چيش خوب بود نبايد عوض میکردی رفلاکس مال زیادی خوردنش بوده یا آروغ نگرفتن

من اپتامیل میدم درکنارشیرخودم وزنشم خوبه