۲ پاسخ

سلام عزیزم بهشون زینک بدید حتما بی اشتها شده و آزمایش انگل ببرید انشالا خوب میشه 😍😍

سلام عزیزم اگر فرنی نمیخوره من برنج ایرانی خیس کردم و گذاشتم خشک شد و پودر کردم البته باید تو یخچال استفاده کنی و با یکم نبات مخلوط کردم و براشون درست میکردم و بادام هم مریختم چون بچه ها حریره تنها و فرنی تنها دوست ندارن من دوتاشو باهم قاطی درست میکروم خیلی دوست داشتن و البته کم کم سوپ هم میتونی شروع کنی تو اونم یکم به و هویج میزدم و ماهیچه گوسفند و بک پیاز کوچیک اونم با قاشق له میکروم میدادم اینو خیلی میخوردن ولی از کم شروع کن تا دوست داشت بهش بده