۱۰ پاسخ

پسر منم همینجوری بود خوابش خیلی سبک‌بود گذاشتمش تو گهواره تکون میدم
خداروشکر جواب داد
الان خیلی راحت شدم
تکون‌میدم آروم میشه و میخوابه

منم دقیقا همینجوری ام.تا میزارمش سر جاش که بخوابه یهو بیدار میشه.همش باید تو بغلم باشه.مردم از بی خوابی

سلام طبیعی هست اگه همراه با گریه هست بیداریش جاییش درد میکنه منم پسرم روزا بیدار کلا تو بغله شبا خواب بزرگتر ک بشن این مسکلااشون حل ميشه

دختر منم همین طور بود بعد از ۴۰ روز یکم بهتر شد شبا میخابه فقط واسه شیر بیدار میشه بادگلو میزنه میخابه اما روزا رو پا یا تو بغله تا میزارم تو گهواره یا زمین بیدار میشه

بعله عزیزم طبیعیه پسرمنم همینطوربودتازه بهترشده البته الانم خواب نداره روپام تکون میدم میخوابه زمین میذارم بیدارمیشه نق میزنه

آرییییی🤕🤕🤕🤕

بچت سیر نمیشه از گشنگی گریه میکنه منم دخترم اینجوری بود نمیدونستم گشنس هی میچرخونریم تا از حال میرفت میخابید بعد ک ی بار بهش شیر خشک دادم سیر شد خابید فهمیدم از گشنگی نمیخابه

دقیقا عین دختر منه ساعت خواباش .بجه من روزا خواباش ۵ دقیقست .بجتون احتمال زیاد کولیک داره

سلام. اگرعادت ب قنداق داره ببندش خیلی راحت میشی

منم اینطوربود باماشین میبرمش دور دور بعد ک خوابید برمیگردیم خونه😂😂😂