۴ پاسخ

جیش یا پی پی نمیکنه؟
اگه پی پی که عادیه خاکشیر و رواتربک آسیاب شده رو بریز تو یه قاشق شیر خودت رو شعله گاز بگیر وقتی شیر خواست سر بره بردار
بریز تو داروخوری ی کم شیر دیگه بدوش روش بهش بده
روغن محلی گوسفندی با آویشن یه ق چای خوری میتونی یواش یواش بریزی رو زبونش بهش بدی

سلام من شکم دخترم رو با روغن کرچک ماساژ دادم باعث شد کار بیفته شکمش

گل محمدی با سنامکی دم کن نجوشه دوتا قاشق بهش بده سنا هم نباشه همون گل هم جواب میده

سلام عزیزم من به پسرم آب جوشیده شده ولرم با ی حبه قند حدود60 سی سی میدم همان موقع کار می‌کنه البته من نمی‌زارم به چند روز بکشه هر روزی که ببینم داره زور میزنه واذیت میشه این کارو میکنم جواب میده