۴ پاسخ

عزیزم شیری که پنیری باشه اشکالی نداره میگن اضافه ست اما اگه شیر صاف بالا بیاره به احتمال زیاد رفلاکس

هم پنیری شدن شیر هم دلمه های شیر که تو مدفکعشه کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش... میگن پنیری وقتی میده بیرون یعنی شیر هضم کرده ... خیلی ام نشانه ی خوبیه ولی باز اکه خیلی نگرانی با دکترش مطرح کن ضرر نداره

عزیزم سفیدی توشیرخشک همون چربی هضم نشده ی شیره..اگه خیلی زیادنیس نگران نشو.خوب اروغشوبگیر وبعدازشیرخوردنم بالاپایینش نکن

سلام عزیزم قدیما ها میگن پنیری اوردن بالا یعنی خوبه ولی من جدیدا میگن علائم رفلاکس اگر زیاد برگردونه دختر من همین مشکل داشته بردمش دکتر گفت رفلاکس داره