۸ پاسخ

سلام گلم.آب امینوتیک بی رنگ بی بو دقیق مث آبه.سفید نیست

سلام عزیزم من رو بارداری اولم اینطوری شدم اما سنو تشخیص نداد و گفت اب دور جنین خوبه و نوار گذاشتم فرداش رفتم بیمارستان فهمیدن کیسه ابم سوراخه بستریم کردن

خیلی طبیعیه که اصلا نترس

عزیزم اگه بدون بو هست و خارشم نداری طبیعیه..

مایع سفید نیست بی رنگه ، احتمالا ترشحات واژنته اگه سوزش ودرد نداری و بدون بو هستش ترشح عادی بارداریه ، توی سونو هم مشخص میشه واسه اینکه خیالت راحت بشه

البته موقع زایمانم بود

سلام فکرکنم اب دور جنین نیست چون منم ازین ترشحات داشتم الان صفت شده یکم.
شورت بپوش بعد یکی دوساعت ببین شورتت زیاد خیس میشه یا کم اگه دیدی زیاده ک برو سونگرافی.

اره از منم مثل آب ازم خارج میشه