۶ پاسخ

به نظرم شیر خشک و باید عوض کنی

موقعی که سینه خودت دهن بچه هست باقطره چکون همونجور که سینه خودتو میخوره از گوشه لبش ببرداخل قطره چکونو اروم بریز توی دهنش تا بخوره ون مزه شیرخشک جدیده ممکنه نخوره با این روش راحت میخوره منم بچمو اینجوری دادم تا عادت کرد الان هردورو میخوره هم سینه هم شیرخشک

شیر خشکشو عوض کن یا شیشه شیر طرح سینه مادر بگیر

سرشیشه روعوض کن شایدبگیره

سرشیشه رو شیرین کن یااینکه سرشیشه عریض بگیر ک شبیه سینه مادر باشه

پسر منم همینطور نمیدونم چیکار کنم چون بعضی وقتا آدم مجبوربچه رو بزار پیش کسی وباید شیشه بخوره