۶ پاسخ

من علاوه بر دفع خون دفع لخته با خونریزی فراوان داشتم فکر نمیکردم بچه ام بمونه انقدر خونریزی زیاد داشتم تا یک شب که رفته بودم حموم دیدم ی تیکه ازم داره خارج میشه با خون زیاد که با خودم گفتم حتما بچه اس .فوری با همسر جان رفتیم بیمارستان دولتی که گفت بخاب کورتاژت کنم و ی چیزی عین جنین ازم بیرون اومد و من کلی😫😭
تا اینکه به همسرم گفت بریم پیش دکتر خودم اگه میخاد کورتاژ کنه زیر دست اون باشم
رفتیم پیش دکترم گفت بخاب سونوت کنم که دیدیم قلبش داره میزنه و این بهترین خاطره من بود در زندگی فرشته زندگیم
عزیزم این همه داستان گفتم که نگران خونریزی و لخته و هماتوم نباشی و فقط توکل کن به خدای مهربان
انشالله هممون این ۹ ماه شیرین رو با سلامتی طی کنبم و پروردگار مهربانم فرزندان سالم و صالح بهمون بده

سلام من توی هفته نهم و دهم و یازدهم خونریزی کردم.هماتوم داشتم حدود ۵۰ درصد محیط ساک

هماتوم دارم چیکار کنم زودتر خوب بشم

سلام من ۶ هفته باردارم سه روزه شروع ب خونریزی کردم بتام اومده پایین امروز یه لخته ازم اوفتادم یه ساعت بعد بی بی چک زدم مثبت بود امکان داره هماتوم داشته باشم؟؟؟

منم همینم خیلی میترسم

سلام مگه انداره هماتوم رو سی سی مشخص میشه؟؟؟
یا میلی متر
منم دارم