۹ پاسخ

من وقتی ازبیمارستان اومدم اول خودم رفتم بعد مامانم و عمم دخترمو بردن شستن

تا نافش نیفتاده نبرش عفونت میکنه

بیمارستان به من گفت تابردیش خونه میتونی حمامش کنی ولی سعی کن خیسی آب به نافش نخوره

سلام اگر بتونین تا وقتی نافش نیوفتاده صبر کنین بهتره چون هم نافش خشک میشه هم اون چربی که رو بدن نوزاد هست خیلی براش مفیده جذب پوستش بشه

من‌شنیدم تا سه روز نباید حمامش کرد ولی خالم که زایمان کرد فرداش خود بیمارستان حمامش کردن تحویلش دادن.از خود بیمارستان بپرس یا خودشون میگن بهت.اما بعدش چون هوا گرمه سعی کن هروز یا یک روز در میون حمامش کنی

من ک وقتی مرخص شدم اومدم خونه بردمش حموم ،اخه بقیه میان می بوسنش تمیز باشه..

دخترمو منو همون تو بیمارستان بردندحموم دیگه نرفت تا روز ۱۰ حموم که رفت دوساعت بعدش افتاد پسرم هم سه روزش بود رفت فرداش نافش افتاد

عزیرم هروقت از بیمارستان اومدی حمومش کن مشکلی نداره

سلام اکثرا دوسه روز بعدش میبرنش