۷ پاسخ

عزیزم پارچه کنفی یا نخی درشت بزار تو کیسه فریزر تا سرد بشه بعد پارچه رو بهش بده تا با دستش بکنه تو دهنش وبجوه. بعد ژل بی حسی بزن براش خیلی بی تابی کرد استامینوفن به ذره بمال رو لثه هاش

داره لثه محکم میشه برا دندون درآوردن.یه دندون گیر براش بخر که بجوه

عزیزم ژل لثه باریچ خیلی خوبه که حتما باید بزاری تو یخچال که سرد باشه چون سرما درد رو تسکین میده و اینکه میتونید یه تیکه پارچه ی تمیز رو خیس کنید بزارید داخل فریز چند لحظه و بزارید بین لثه هاش تا بگیره دردش رو نسکین میده

من ی ژل از داروخونه گرفتم خیلی خوبه

گلم داره لثه سفت میکنه
البته دختر من 4ماه 20 روزه اولین دندونش دراومد
ژله واسه لثه تو داروخونه بگیرید بزنید واسش
کلاچیتم بدین دستش
و دستتون و تمیز بشورید بزارید از دستتون کمک بگیره

سلام خانومی پستانک یادندونیشو بذارفریزر بده دستش یکم آروم میشه 🌹

دختر منم اینجوریه حواسشو پرت کنی از همه بهتره باهاش بازی کن سرگرم شه بعدم خسته میشه میخوابه من اخر شب فقط یکم استامینیفون میمالم به لثش