۹ پاسخ

خودت رعایت کن سردی بخور لیمو شیرین خیلی خوبه اگه گیرت بیاد به نی نیم بده یه قاشق بیلی ناستر باعث بی حالیش میشه من به دخترم میدادم فقط میخوابید الان معدش کوچک شده شیر زیاد نمیخوره

خودت هم شیر خشت و ترنجبین بخور

مگه هنوز زردی داره؟؟ببر دکتر تجویز کنه

سلام شب بخیر پسر من 6 روز هست دنیا اومده الان زردی داره و زردیش 12 هست چکار کنم زودتر خوب بشه خواهش میکنم راهکار به بدین ممنونم

سلام خانم ها واقعا کی بستری هست مادر امیر علی خیلی ناراحت شدم بقران به جون خودم خدا بد نده

سلام کسی نیست جواب بده

سلام منم مادر نازنین زهرا

نه عزیزم خیلی خوبه و باعث میشه شکم نی نی کار کنه تا زردیش رفع بشه

الان شیرنداری؟؟؟؟