۸ پاسخ

من اصلا پوشک نمیکنم چون جیش نمیکنه صبح بلندشه میبرمش نگهش میدارم جیش میکنه پوشکم توخونه اصلاپوشک نمیکنم.

شب قبل خواب عوضش میکنم تا صبح.مگر شب پی پی کنه که دلم نمیاد تا صبح اونجوری بخوابه اذیت بشه.

من کلا پوشکش نمیکنم 🙂 یک بسته کهنه بهداشتی خریدم میندازم زیر پاش
البته پسر من تو خواب دیگه جیش نمیکنه بیدار که میشه جیش میکنه

شب قبل از خوابوندنش پوشک میکنم بعد هروقت بیدارشد جک میکنم لازم بود باز،عوض میکنم

اگر پی پی کنه بله وگرنه تاصبح میخوابه .

قبل خواب بزار براش تافرداکه بیدارمیشه بزار بمونه

ساعت ۱۰ اینا میزنم تا ۵ صبح بعدش عوض میکنم

عزیزم من موقع خواب عوض میکنم تاصب هرموقع بیداربشه