۶ پاسخ

سلام آره میشه داد اتفاقا با آب پرتقال جذبش بالاست خیلی خوبه این موضوع رو مرکز بهداشت گفته .

سلام استانینوفن رو یکجا بدون اینکه باچیزی مخلوط کنید بدید بهتره . چون یکجا میخوره تمام اما وقتی با چیزی یا آبمیوه ایی قاطی میکنید انگار کل آبمیوه مزه استامینوفن رو میگیره و بچه سخت تر میخوره . البته در مورد بچه من این تجربم بود . خالص بدید که زودتر و بهتر اثر کنه 🌹🌹🌹

اره میشه ولی ندی بهترع ....با قطره چکون بده بعد سریع بهش آب بده

سلام .من قطره رو بدون افزودن چیزی دیگه به دخترم دادم.البته از نوع خوش طعمش استفاده کردم،آخه بعضی قطره ها طعم تلخ خیلی بدی دارن.

قطره طعم توت فرنگی بده درضمن قطره تاثیر نداره شربت بده

والا چون دختر من نمیخوره با سرلاک قاطی میکنم