۶ پاسخ

سلام گلم میدونم الان‌نی نی هات ب دنیا اومدن میخاستم بیینم دوقلوهات همسان بودن یاناهمسان و اینکه دکترت سونوی داپلر برات نوشت؟

علائم دفع پروتئین چی هست؟

الهی عزیزم مبارک باشه چ حس خوبیه انشالله سالم و سلامت دنیا بیان،اره گلم ضرر داره باید دارو مصرف کنی

اول چرا زده هفته 32؟
دو اینکه دفع پروتیین علامت مسمومیت بارداری هست ب6 شرط نبود سابقه مشکلات و نارسایی کلیه
باید تحت نظر باشید مدام... اگر فشار شما یره بالا جوجه ها زودرس دنیا میان
درکل دردوقلویی احتمال زایمان زودرس زیاد است به هردلیل
درضمن دردفع پروتیین دارویی وجود ندارد جهت بهبودی دفع پروتیین

من تو ۲۷هفته انجام دادم نداشتم...چون وزنم یهو زیاد شد...امروزم ک پیش دکترم وقت داشتم تو ۱۹روز ۳کیلو اضافه کرده بودم بازم بهم آز دفع پروتئین داد...شاید برای وزنمه ک یهو بالا رفته البته یکم هم ورم دارم یعنی از ۲۹هفتگی ورمم شروع شد

دفع پروتیین یه کم خطریه چون یکی از نشونه های مسمومیت بارداریه
حالا بعضی اوقات نشانه چیز دیگه ای هم هست
ولی حتما پیگیری کن دارو مصرف کنی که یه موقع مشکل ساز نشه
چون دوقلو هم هستی بیشتر باید مراقب باشی