۲۸ پاسخ

سلام ببرش پیش یه دعا نویس براش سرکتاب باز کن پسر منم اینجوری شده بود رفتم پیش دعا نویس براش دعا نوشت الان خداروشکرخوبه

نه عزیزم از نظر بدنی که براش اتفاقی نیفتاده یکم ترسیده مونده تو ذهنش کنارش باش بغلش کن بوسش کن اون حس امنیت رو بگیره دوباره.

سلام
آخی عزیزم
بغلش کن سرشو بزار رو قلبت تا آروم بگیره
سوره براش بخون آیه الکرسی بخون
پبش خودت بخوابونش بغل خودت باشه

نبری پیش دعا نویسو اینا چی میگی خانم به یه مادر نگران واقعا که ادم متاسف میشه اینارو میشنوه رحم به بچه خودتون نمیکنید حداقل به مردم پیشنهاد ندید،مامانی زیر بالشتش قران کوچولو بزار براش ایت الکرسی بخون فوتش کن چهار قل بخون براش خوب میشه اینا خواب میبینن پسره منم هست ربطی به جیغ همسایه نداره خونه ی ما ته کوچه بن بسته نه جیغی هست نه چیزی ولی پسره منم یهو با گریه شدید تو خواب منو میترسونه با چشای بسته گریه میکنه و جیغ میزنه از ننو درش میارم میبوسمش صداش میکنم تا بیدار شه براش ایت الکرسی میخونم اروم میشه جز همون خدایی که بچتو بهت داد و بهت افتخار مادری داد هیچکس نمیتونه نگهدار بچت باشه بسپر به خودش ، همیشه ذکرت این باشه خدایا خودت بهم دادی خودت برام سالم نگهش دار به فقط به خودت میسپرمش که تو تنها قادر مطلق و تنها قدرت برتر در زندگی منی ،همینو بگو هر روز ببین چه آرامشی میاد سراغ خودتو بچت امتحان کن مامان مهربون

جلو چشت بذارش که تا صورتش حالتش عوض شد سریع بهش برسی و بهش ارامش بدی .من تا پسرم تو خواب بغض میکنه صورتمو بهش میچسبونم و اروم نوازشش میکنم .اینجوری بهش امنیت میدی

نه گلم هیچیش نمیشه پیشش بمون تا مطمعن بشه کنارشی

موقع خواب موزیک ملایم یا تلویزیون براش بزار.بچه ها تو سکوت بیشتر از خواب میپرن
چنگ زدن و بغض کردن هم غیرارادی و عادیه نگران نباش

بدخواب شده دختر منم شده بود همش گریه میکرد ولی بعدش خوب شد شیر خورد و خوابید

عزیزم والا چند شب پیش همین جا یه خانمی میگفت بچه وقتی از ترس میپره براش نمک بریزید من ازش پرسیدم یعنی چی ؟ گفت ماهیتابه رو خالی بزاری روی گاز داغ داغ بشه بعد داخل لیوان آب و نمک غلیظ درست کنی بیاری بغل بچه اون لیوان نمک رو بریزی داخل ماهیتابه بعد شکل اون چیزی که بچه ازش ترسیده توش میافته . بچه آروم میشه

والا من امتحان نکردم ولی قسم خورد که حقیقت داره حالا میخوای امتحان کن

ن درست میشه ترسیده طفلی بچم یادش می افته دلش پر میشه عصبی شده

تو خونه براش توی روز موزیک ملایم بزارین خونه زیادم ساکت باشه با کوچکترین صدا میپره و اذیت میشه. الانم شاید ترسیده بغلش کنین بوسش کنین خوب میشه یادش میره

ترسیده خب ،ترسشو بانون بردارخوبشه

ن عزیزم چون ترسیده اینجور میکنه وقتی میترسه بغلش کن و حس ارامشو بهش بده تا از ذهنش بره گلم نترس اصلا

این طور موقع ها بچه فقط آرامش و امنیت نیاز داره بغلش کن و آروم تو گوشش زمزمه های قشنگ کن آروم ک شد شیر بده بخوابون یادش میره ب مرور

برو یه جوری بزن تو دهن بچه همسایه که جیغ زدن از سرش بیوفته،وحشی

ترسیده اگه خوب نشد براش دعا بگیر

سلام ببرش پیش یه دعا نویس براش سرکتاب باز کن پسر منم اینجوری شده بود رفتم پیش دعا نویس براش دعا نوشت الان خداروشکرخوبه

بالاسر ش قرآن بزاریانون یاهم براش دعابگیرخوبه ترسیده طفلی

تو خواب نازش کن وبوسش کن آروم البته وقای که تو خواب بغض میکنه

سلام من همیشه تلوزیون رو با صدای ملایم موقع خوابش روشن میذارم که سر صدای ناگهانی یا صدایی از بیرون اذیتش نکنه،خیلی راضیم

نه گلم ترسیده قران براش بزار بالا سرش ۵ قل و ایت الکرسی بخون فوت کن تو اب بده بخوره انشا الله بهتر میشه

دعای خوف و ترس براش بدین بنویسن

ن‌عزیزم‌بغل خودت بخابونش تا آرامش بگیره

ترسیده بخاطر همون

ترسیده ، پسرم منم اینجوری بود

پسر منم الا چن وخته ایجوریه..ی اهن بزار رو اجاق گاز تا داغ بشه بعد اهنو بزار تو سینی بچتو بگیر بالا اقاتون روی اهن اب بریزه..تا اونم غروب براش درس کن خوبه..بعد با اب اهن صورت و دست و پاشو بشور