۴ پاسخ

اسباب بازی هایی رو که دوست داره ببرید دستشویی .من ب دخترم میگفتم عروسکت جیش داره باید ببریمش دستشویی.بعد از یک هفته موفق شدم که خودشم میگف منم جیش دارم😉

شاید موقعش نشده و اگه امادگی نداره اذیتش نکن میتونی از شورت اموزشی استفاده کنی اسباب بازی هاشو همرات ببر دستشویی اب رو باز کن بگو بیا اب بازی من اینجوری میکنم پسرم میاد

عزیزم پسرمن جیششو میگه ولی پی پی رو دوروزه کرده شلوارش من تنبیهش کردم ولی اشتباه کردم میگه خودش به حرف بقیم که میگن تنبله گوش نکن

سلام شما باید کم کم از پوشک بگیریش توالت فرنگی بچگانه واسش بگیر .ی بار ک کارشو توش انجام داد تشویقش کنی دیگه تو شلوارش خراب کاری نمیکنه .
من پسرم و ۱ سالو ۳ ماهش بود یادش دادم از اون موقه همیشه بهم میگه هر چی داشته باشه.