۳ پاسخ

پسرمنم دقیق همسن پسرشماس اونم ۲۰ روز زودتربدنیااومد اصلا سینه نمیتونست بگیره تا دو ماه ونیم اول شیرخشک خوردوهم شیرخودم رو باشیشه انقدر اذیت کرد تابلاخره شیرخودم روهم بدون شیشه خورد ولی بعدش به هیچ عنوان شیرخشک نخورد همش حالت بویه بهش دست میداد تا دیگ بهش ندادم وزنگیریشم بااینکه باوزن پایین بدنیااومد خوبه شیرمم خیلی زیاده چون تا خود نوزاد میک نزنه شیر زیاد نمیشه

من پسرم شیرمو نخورد اما برای اینک زیاد بشه دلستر مبخوردم.ماست و زیره.هویج.شیرموز.آش ماش.آبگوشت ماهیچه و ماش.آبگوشت پای مرغ 😆.واقعا اثر داشتن

پودر شیرافزای گالاکتومید خیلی خوبه و لیدی میل هم خوبه ، هم شیر رو زیاد میکنه و هم
مقوی میکنه ، بعد هم فرنی درست کن با شیر گاو و آخرهای پختش زیره سبز بریز و بخور ، خیییلی شیرت زیاد میشه ، کلا مایعات زیاد بخور