۴ پاسخ

بالش فرم دهنده سر وجود داره من تبلیغشو تو نت دیدم ولی نمیدونم لوازم پزشکیها دارن یا نه. اگه پیدا نکردین میتونین تو نت سرچ کنین که از کجا میشه تهیه کرد

یه کلاه هایی هست برا فرمگیری سر میتونی استفاده کنی

دختر منم همینجوری بود سرش یکسره به یک طرف بود.سعی نکن به زور سرشو بچرخونی فقط جهت تخت یا تشکشو عوض کن مثلا اون جهتی که همیشه سرشو میزاره رو رو به دیوار بزار که مجبور شه واسه نگاه کردن سرشو به جهت مخالف بچرخونه.خوب میشه خودش

عزیزم تو سیسمونی فروشی بالشت فرم دهی هس قیمتشم ۸۰.۹۰تومنه.وسط گوده بچه که طاقباز میخوابه باعث میشه فشاری روی سرش نباشه وفرم طبیعی بگیره.ویسری کلاه های مخصوثم که هست اونارو دکتر تشخیص میده که لازمه یانه