۶ پاسخ

قبل واکسن زدن دوبرار وزنش استا بده مثلا 4کیلو رو8قطره بده قبل واکسن زدن و بعد استا دادن بهش شیر بده که شکم خالی نباشه و ارامش بگیره بعد واکسن روز اول هر4ساعت استا بده روز دوم هر6ساعت اگه تب داشت روز سوم8ساعت روز اول کمپرس سرد هر دو سه ساعت 5دیقه بزار روز دوم کمپرس گرم اگه تب کرد پاشویش کن با اب ولرم حتما ولرم باشه لرز نکنه تب بالا 37هست و بالای40خطرناکه ااگه با دماسنج معمولی هم هرچی نشان داد0/6اضافه میکنی مثلا36.4میشه 37

من قبل بردن قطره استامنیوفن دادم بعد آوردن هم هر 4ساعت دوبرابر وزنش دادم روز اول حوله سرد گذاشتم روز دوم گرم پاشویه هم کردم

قبلش قطره بده
اوردیش خونه یه قاشق اب قند بهش بده (بزاری خوب قند باز بشه )
بعدشم هر ۴ ساعت قطره بده
روز اول کمپرس اب سرد
روز دوم کمپرس اب گرم
قنداقشم کنی که بهتر پاشو تکون نمیده اذیت نیس

بعد از دو روز حمام ببر قسمتی که واکسن زدی رو با اب گرم ماساژ بده. و حتما دمای بدنش را با دماسنج اندازه بگیر و در صورت لزوم استامینوفن بده

من 4اذر زدم بد که زدی هر 4ساعت یا6ساعت استامینفن بهش میدی اگر تب داشت 4ساعت میدی اگر نداشت 6

نیم ساعت قبل رفتن واسه واکسن 8قطره استامینوفن بده و وقتی هم اومدی هر ی ساعت محل واکسن رو به بزار و تب رو چک کن و هر چهار ساعت دو برابر وزنش بهش قطره بده