۴ پاسخ

سلام
عزیزم بهترین کار اینه که خودتون چند شب تو ساعتهای مختلف ببریدش دستشویی تا عادت کنه. بعضی از بچه ها بخاطر خستگی زیاد از بازی روزانه تنبلی میکنن برای بیدار شدن و دستشویی رفتن با این کار بعد از یه مدت عادت میکنه

سلام عزیزم ؛خودتونم میگین اگه قبل از خواب مایعات بخوره جیش میکنه سعی کنین بیشترین مایعات و طول روز بدین بخوره شب مایعات کمتری بخوره قبل خوابم حتما بره دسشویی ؛به نظر من هیچکی نصفه شب حوصله دسشویی رفتن نداره حتی ما ادم بزرگا😁بهش گرمی هم بده بخوره احتمالا شبا احساس سردی میکنه جیش میکنه

سلام عزیزم.من دخترم اینطوری بود باهاش حرف زدم قانع شد ک شباکمتر مایعات بخور.بعدم باروسری کلیه هاشومیبستم ک سرمانخوره.گرم باشه ک باعث نشه دستشویی کنه.وخداروشکربهترشد.شماهم اینکاروبکن.انشاالله ک بهتربشه.

سلام .پسر منم همین مشکل داشتش اما من توشب دوبار بغلش میکردم میبردمش دستشویی ولی الان دیگه خودش عادت کرده صدام میکنه ومیره دستشویی