۹ پاسخ

سلام بزار بزرگتر بشه الان گناه داره گوشش اذیت میشه عفوت میکنه آخه ابن چه کاریه که از نوزادی گوشواره گوش بچه میکنن من الان دخترم 5ماهشه هنوز سوارخ نکردم گذاشتم بزرگ بشه بعد گناه داره بچه بی زبون

من‌ تو نت توی یه مقاله خوندم بعد یه سال بهترین زمانه برای سوراخ کردن گوش چون زیر یه سال یه ماده ای ترشح میشه تو گوش که باعث عفونت میانی گوش میشه
منم سوراخ نکردم الان چهار ماهشه منم نمیدونم چیکار کنم راستش بعد خوندن این مطلب یکم دودل شدم فعلا دست نگه داشتم

هجده ماهگی به بعد

من دوماهگی سوراخ کردم نه عفونت کرد نه چیزی هرجی زودتر سوراخ کنی بهتره گوشتش نرمتره زودتر خوب میشه بچه هم اذیت نمیشه خواهرزادم که 5روزگی سوراخ کرد اصن نه درد داشت نه اذیت شد منم چون خودمم مریض بودم هم بچه زردی داشت دیر شد

من ۴۰ روزش بود سوراخ کرردم دکترش گفت لاله گوش هنوز سفت نشده بهترین زمانه

من گوش دخترم رو40 روزش بودسوراخ کردم آخه زودترخوب میشه چون گوش نازکتره

من دخترم دوماهش شد سوراخ کردم.فقط طرف باید وارد باشه که پایین سوراخ نکنه بعدش گوشواره گوشش کنی اذیت میشه

من دخترم 42روزش بود سوراخ کردم دکترش گفت بهترین زمان قبل6ماهگیه اصلا هم متوحه ی دردش نشد. و ذره ای هم عفونت نکرد

من۲۵روزگی گوش دخترمو سوراخ کردم