۲ پاسخ

سلام.اول مسواکش رو عوض کنید یک مسواک نرم براش بگیرید.غذاهای سفت و جویدنی و ادویه دار بهش ندید.ماکارانی سیب زمینی آبپز تخم مرغ ابپز نودالیت بدون ماده اش بهش بدید.میوهای تند و ترش مثل پرتقال کیوی خربزه بهش ندید.بستنی میلک شیک بستنی یخی شیر خنک خیلی زیاد بهش بدید.و سعی کنید غذاهایی بهش بدید که نیاز به جویدن نداشته باشه تا لپ یا لب و زبانش که آفت زده دوباره گاز نگیره انواع سوپ آش بدون ادویه و.و اگه از دوهفته بیشتر دهن بچه آفت داره حتما ببرید دکتر و قطره ANtacid بده تا زخمهای دهان رو باهاش شستشو دهید.هواستون باشه اصلا غذاهای سفت به بچه ندید مثل پلو در عوض تا اونجا که میتونید مایعات بهش بدید

سلام عزیزم دختر شما خوب شد پسر منم میزنه خیلی دارو بهش دادم ولی خوب نمیشه گفتم ببینم دختر شما خوب شد