مامان nil مامان nil ۳ سالگی
دکتر رابرت لاو، نوروساینتیست متخصص در زمینه پیشگیری از آلزایمر، توضیخ می‌ده که چطوری با انجام دادن یه کار رایگان و ساده برای سی ثانیه در روز، جلوی پیر شدن رو بگیریم: «یک آغوش طولانی با کسی که دوستش داریم»
تحقیقات نشون دادن که در آغوش گرفتن کسی که دوست داریم و نفس کشیدن هماهنگ با همدیگه، به شکل‌های مختلفی باعث می‌شه جوون بمونیم:

- اولا اکسی‌توسین ترشح می‌شه. اکسی‌توسین رو به هورمون عشق هم می‌شناسن و یه جورایی به بقای بشر خیلی کمک کرده. یه حس سرخوشی به آدما می‌ده، همون حسی که ما از رابطه می‌گیریم.
- دوما بغل کردن ترشح کورتیزول رو کاهش می‌ده که هورمون استرسه، کورتیزول وقتی ما استرس داریم ترشح می‌شه و باعث پیر شدن و مرگ سلول‌های عصبی ما می‌شه.

محققین نشون دادن که به طور متوسط ۷ بار و حداقل ۳۰ ثانیه آغوش کسی که دوست داریم، راهی راحت، رایگان و شیرین برای جلوگیری از آلزایمره.
حالا بازم تنها و دور از خانواده و عشق بمونید، به جاش، به مناسبت عید همدیگه رو بغل کنید و سالم بمونید.