۳ پاسخ

عزیزم من بعدزایمان اولم گذاشتم مارک سیوسیف ۳۰۰ سرچهل روز که شدبعدزایمانم رفتم گذاشتم مشکلی هم نداشتم ربطی به بچه اول نداره فقط قبل از زایمان اول نمیتونی بزاری بعدش اشکالی نداره

همین جمعه تلوزیون داشت از معایت این روش جلوگیری میگفت میگفت فقط یه خوبی داره اونم جلوگیری از فرزند ناخواستس کلا معایب داره

سلام عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت بهترین و مطمئنترین جلوگیری با کاندوم هست گفت اگر قرص بهت بسازه خوبه اگر نه که باید نخوری درمورد دستگاه پرسیدم گفت من به هیچ وج به اونایی که یکی بچه دارن پیشنهاد نمیدم چون به مرور زمان عفونت و نازایی میاره اگر بهت نسازه میفتی روی خونریزی