۶ پاسخ

من پسرم شیر خودمو میخوره و چیزهایه نفخ دارم نمیخورم مرتب نفخ میکنه و شکمش صدا میده میگن تا چهارماه یا حتی شیش ماهم نفخ شکم بچها عادیه
شربت گریپ میکسچر ایرانی بده بهش
دکتر گفت تازگیا خارجیش خراب شده من ی خارجی کاملا هروعده دوتا قطره چکون پر میدادم بهش اثر نمیذاشت ایرانیش بهترِ

سلام عزیزم حتما ببرش دکتر ببین دکترش چی میگه الکی میایی شیرخشکی که دوستان میگن میگیری به بچت نساخت میخوای چکار کنی من خودم آپتامیل استفاده میکنم ولی ببلاک ای ار مال بچه های که رفلاکس دارن هست

عزیزم ببلاک ال اف بده برابچه هایی ک حساسیت داره ب هرشیرخشکی

مگه رفلاکس داره؟
شیرخشکشو عوض کن خودتم یکم کمکش کن ماساژش بده شکمشو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت

عزیزم نان اچ آ بهش بده پسرمنم اینجوری بود دکتر براش نوشت

ببلاک ای ار برا نوزادان رفلاکسیه ن نمیشه.شیر خشک اپتامیل بده بهش یا سوپرامیل