۴ پاسخ

وزنش که خوبه
از بهداشت چیزی گفتن؟؟؟
پسر من هم بیرون روی داره روزی سه یا ۴.تغذیه شم خوبه... بر اساس خوردنیهاشون دفع میکنن خوووو.نگران نباشین.کته همراه گوشت.اب قلم و سیب زمینی و فراموش نکنین.و مصرف آهن و مولتی ایرانیییی بشدددت لازمه هرروز

ازبس که جنب وجوششون زیاده. همون ماهی ۲۰۰ گرم وزن بگیرن کافیه. از یک تا دوسالگی بچه ها باید دو کیلوگرم وزن اضافه کنن. در ضمن اینقد دنبال تغذیه جسم نباشید بزرگ که میشن اونقد میخورن که چاق میشن. یکمم به فکر تغذیه هوش و روح باشید. کم بدید مقوی بدید

چون ماشالله زیاد غذا می خوره زیاد پی پی می کنه بین میان وعده غذا فاصله بنداز وایسا جذب بدنش بشه روهم روهم که می خوره باعث میشه اون غذارو سریع دفع کن جذب نکن

برای وزن و رشد بچه هاتون حتما شربت زینک گلوکونات یا راسیپ بدید اینقدر اشتهاشون زیاد میشه.البته به بعضی بچه ها زینک گلوکونات نمیسازه معمولا دوسال به بالاها که زینک سولفات استفاده کنید