۷ پاسخ

سلام.بهتره آزمایش بدید ،من موقع بارداری خیلی ورم داشتم چندتا دکتر گفتن طبیعیه ولی موقع زایمان دچارمشکل شدم بعد بهم گفتن پروتیین خونت زیاده که اینهمه ورم کرده پاهات وبستری شدم،شما از الان پیشگیری کنید.

آره عزیزم منم زیاد سرپا میمونم پای راستم قوزکش ورم می‌کنه موقع خواب یه بالشت زیرپاهات بزار تا صبح رو بالشت بمونه ورمش خوب میشه

نه طبیعیه خطر نداره

سلام حتما با دکترت چک کن ایشالا که مشکلی نیست، ولی احتیاط شرط عقله. ورم یکی از نشونه های پره اکلامپسی هستش، دکتر چند تا مورد دیگه رو هم چک میکنه تا مطمئن بشه همه چی طبیعیه.مثل فشار، قند،میزان دفع پروتئین در ادرار و ...

من ورم پای شدید داشتم اصلا نگران نباش برا من یه هفته بعد زایمان درست شد اونم پیاده روی کردم رفت، میتونی شبا موقع خواب زیر پات بالشت بزاری یکم فرق میکنه و سعی کن پاهاتو از جایی آویز نکنی

سلام اره من اینجوری بودم نه بابا پاهات بالاتر از بدنت تکیه بده به دیوار

ورم پا طبیعیه، من حتی بعد از زایمان هم ورم رو داشتم، نگران نباش عزیزم